Driftsforstyrrelser hos Nets/Teller

Der er i øjeblikket driftsproblemer hos NETS/Teller. Det er derfor ikke muligt at betale med Dankort. Vi beklager naturligvis ulejligheden og vi er i løbende dialog med Nets/Teller.

Om Os

BilletBillet er en fælles salgsorganisation stiftet af de fem teatre under Det Københavnske Teatersamarbejde (KhbT):

Betty Nansen Teatret
Folketeatret
Nørrebro Teater
Teater Republique
Østre Gasværk Teater

BilletBillet sælger i samarbejde med Scenit billetter under navnet Teaterbilletter. Vi sælger billetter til stort set alle forestillinger i Storkøbenhavn.  Henvendelse på telefon 70 272 272.

Vi har åbent på telefonerne alle hverdage mellem kl. 14.00–17.00

På hjemmesiden www.teaterbilletter.dk kan du købe billetter til alle teatrenes forestillinger.

I vores åbningstid har vi medarbejdere klar til at hjælpe dig på telefonen, ligesom du er velkommen til at kontakte os pr. mail på info@billetbillet.dk

Køb online:
Den billigste måde at købe billetter til teatrene er at købe dem online på www.teaterbilletter.dk.  Der er billetgebyr per billet og et ordregebyr af 10kr. Vælger du forsendelse af billetter med posten, er der forsendelsesgebyr på 35 kr. på almindelige forsendelser og 70 kr. på forsendelser med 20 eller flere billetter.

Telefoniske henvendelser
Der kan være gebyrer forbundet med dit billetkøb alt efter, hvilken service du ønsker. Der er pålagt 10kr i billetgebyr per billet og et servicegebyr af 30kr. ved telefoniske henvendelser.

Bytning af billetter:
Bytning af billetter til en anden dag kan normalt gøres op til syv dage før forestillingen og koster 25 kr. pr. billet i ombytningsgebyr, når bytningen foretages af BilletBillet på tlf.: 70 272 272

Er du medlem af Mit Teater er det gratis at bytte billetter via www.teaterbilletter.dk

Fakturabestilling:
Ønsker du at få tilsendt en faktura, så koster det et samlet håndterings- og faktureringsgebyr på 75 kr. Hertil kommer et forsendelsesgebyr på 35 kr. hvis du ønsker dem tilsendt med posten.

Aflysning:
Ved aflysning kan billetterne enten byttes til en anden dag eller refunderes (dog refunderes eventuelle gebyrer ikke). Ved aflysning vil du oftest blive kontaktet af det pågældende teater. Ellers kan du kontakte teatret eller købsstedet.

Refundering af billetter:
Billetter refunderes kun i det tilfælde, hvor forestillingen bliver aflyst.

Kørestolspladser og ledsagerbilletter:
Ring til os på 70 272 272 eller via mail.

Rabatter
Læs mere om rabatmulighederne HER

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.